De wijnmakers

Bij Kendall-Jackson werken drie wijnmakers, die al minimaal 15 jaar bij het wijnhuis betrokken zijn. Zij beschikken hierdoor over veel vaardigheden, ervaring en kennis over de druiven en de terroirs. Randy Ullom is al heel wat jaren de hoofd wijnmaker bij Kendall-Jackson.

Randy Ullom, Chief Wijnmaker

Randy was een aantal jaar wijnmaker bij De Loach Vineyards in Sonoma County tot hij daar in 1991 Vice President werd. De wijnen die hij gedurende deze periode produceerde wonnen stuk voor stuk gouden medailles bij wijncompetities. In 1992 nam Jess Jackson Randy aan als wijnmaker voor de kleinere en internationale wijngaarden. Vijf jaar later krijgt Randy de titel hoofd wijnmaker van het wijnhuis. Als hoofd wijnmaker houd Randy toezicht op het gehele Kendall-Jackson portfolio.

Mark Theis, Wijnmaker

Mark heeft voorafgaand aan Kendall-Jackson bij diverse wijnhuizen als wijnmaker en hoofd wijnmaker gewerkt. In die periode heeft hij meerdere wijnen gemaakt, die hoge bekroningen hebben gekregen. In 1994 kwam Mark bij Kendall-Jackson en hij houdt zich op dit moment bezig met alle Bourgogne en Rhône wijnen.

Fritz Meier, Wijnmaker

Fritz komt oorspronkelijk uit Duitsland. Op aanraden van een vriend vertrok hij naar Texas, waar hij een baan kreeg bij een klein wijnhuis. In Texas bleek het verbouwen van wijnstokken een zeer moeilijke opgave. Fritz kreeg vervolgens een baan in het laboratorium van een groter wijnhuis en vrij snel werd hij assistent wijnmaker. In 2001 werd hij aangenomen bij Kendall-Jackson en kreeg hij de Claret wijnen onder zijn hoede.